Rezervirajte danas 7+ noćenja u Vili s bazenom Gora i ostvarite popust od 15% uz kȏd GORA15
Rezerviraj odmah
Rezervirajte danas 7+ noćenja u Vili s bazenom Gora i ostvarite popust od 15% uz kȏd GORA15
Rezerviraj odmah
Villa Gora Logo
Book now

Pravila privatnosti i zaštita osobnih podataka

Vila Gora, Ulica braće Dežmalj 4a, obrađuje osobne podatke korisnika svojih usluga i posjetitelja stranice www.villa-gora.com u skladu s važećim propisima kojima je regulirana zaštita osobnih podataka (Opća uredba o zaštiti podataka 2016/679, Zakon o provedbi Opće uredbe o zaštiti podataka NN 42/18).

Osobni podaci ispitanika obrađuju se isključivo u slučaju potrebe i kad za to postoji odgovarajuća zakonska osnova prema odredbama Opće uredbe o zaštiti podataka: pravna obaveza, ugovorni odnos, privola ispitanika, zaštita ključnih interesa ispitanika ili legitimni interes Vile Gora.

Vila gora posvećuje veliku važnost zaštiti osobnih podataka svojih gostiju, zaposlenika, posjetitelja i korisnika web stranice vile te se obvezuje tretirati osobne podatke kao povjerljivu informaciju i poslovnu tajnu.

Vila Gora obrađuje Vaše osobne podatke u sljedeće svrhe:

Korištenje rezervacijskog sustava

Obrađujući upite za rezervaciju prikupljamo vaše ime i prezime, adresu stanovanja, adresu elektroničke pošte i telefon te informacije koje su nam nužne kako bismo vam pružili relevantne povratne informacije o smještaju i drugim uslugama koje pružamo.

Nakon što uspješno potvrdimo vašu rezervaciju evidentirat ćemo vas kao našeg gosta, a vaše osobne podatke ćemo obrađivati isključivo u cilju pružanja usluge koju ste ugovorili te prijave u centralni informacijski sustav za evidenciju turista što je zakonska obaveza u Republici Hrvatskoj. U te svrhe, prilikom prijave u smještaj tražit ćemo od vas i dodatne podatke kao što su broj, datum i mjesto izdavanja osobnog dokumenta, državljanstvo, država prebivališta, datum i mjesto rođenja.

Opisane obrade navedenih podataka su nužne za pružanje usluga smještaja.

Promotivne poruke

Ukoliko nam date prethodnu suglasnost ili prijavite svoju email adresu u web obrazac za primanje newslettera, obavještavat ćemo vas o pogodnostima, popustima i novostima u našoj ponudi.

U svakom trenutku možete odustati od primanja promotivnih poruka na način da odaberete ponuđenu opciju odjave u primljenoj promotivnoj poruci. U slučaju neuspjele odjave, molimo kontaktirajte nas na e-mail gklanac22@gmail.com

Ankete i upitnici

Vaše mišljenje nam je izrazito važno. Želimo znati jeste li zadovoljni našim uslugama i gdje po Vašem mišljenju ima mjesta za napredak. Stoga bismo isto željeli čuti od Vas. Sudjelovanje je dobrovoljno kao i upis osobnih podataka u anketne listiće.

Upiti i reklamacije

Ponekad se Vaše iskustvo razlikuje od očekivanog, a ponekad se događaju i greške. Zadovoljstvo naših gostiju nam je najvažnije. Kako bismo odgovorili na sve vaše upite ili eventualne reklamacije, trebamo Vaše podatke poput imena, prezimena i adrese elektroničke pošte kako bismo Vas mogli kontaktirati. Ukoliko nam se obratite s Vašim upitima podatke koje nam pri tome dostavite obrađujemo isključivo kako bismo Vam mogli odgovoriti i riješiti problem.

Osobni podaci koju su nužni za rješavanje reklamacija na pruženu uslugu čuvaju se od dana zaprimanja sukladno propisima kojima se uređuju prava potrošača i pružanje ugostiteljskih usluga.

Primatelji osobnih podataka

Vaše osobne podatke ne prosljeđujemo trećim osobama osim kada je to nužno za pružanje usluge koju ste sami zatražili (npr. organizaciju izleta, prijevoza ili neku drugu uslugu). Također, prema zakonima Republike Hrvatske dužni smo u zakonom određenim slučajevima proslijediti podatke gostiju i drugih korisnika nadležnim tijelima u skladu sa primjenjivom zakonskom regulativom.

Izuzetak ovom pravilu su podaci o posjetiteljima naše web stranice koje u svrhu boljeg razumijevanja potreba korisnika, unapređenja proizvoda i usluga te kako bi se korisnicima pružila usluga s potpunim funkcionalnostima i što kvalitetnijim sadržajem, korištenjem kolačića (cookies) s naše web stranice prikupljaju Google Analytics, Google reCAPTCHA i Google maps. Podaci koje prikupljaju ovi servisi uključuju IP adresu korisnika, podatke o pregledniku, jeziku, operativnom sustavu i druge standardne podatke potrebne za statističku analizu posjetitelja web stranica.

Vila Gora ne prikuplja ove kategorije osobnih podataka, ne koristi ih u svojim obradama niti im može ostvariti pristup.

Kolačići (cookies)

Svojim gostima i korisnicima naših usluga želimo pružiti prilagođeno i osobno iskustvo. Naša web stranica u tu svrhu sadrži kolačiće. Kolačići su malene datoteke koje se pospremaju na Vaše računalo dok posjećujete našu web stranicu. Pomoću kolačića možemo zabilježiti Vaše aktivnosti ili postavke i omogućiti da sljedeći puta kada posjetite našu web stranicu dobijete personalizirane obavijesti o uslugama i ponudama koje bi Vas mogle zanimati. Zahvaljujući kolačićima znamo da ste već bili ovdje i sadržaj koji Vam prikazujemo možemo prilagoditi Vašim interesima.

Pored ovih, na našoj web stranici koristimo i kolačiće trećih strana poput Google Analytics-a, čija je primjena opisana u prethodnom poglavlju te Google reCaptchu-a i Google maps-a.

Pohrana osobnih podataka

Vaši se osobni podaci pohranjuju u skladu i na rokove određene zakonima koji reguliraju naše poslovanje.

Mjere zaštite osobnih podataka

Vila Gora svojim gostima, korisnicima i partnerima jamči odgovarajuću razinu sigurnosti obrade podataka. Kako bismo osigurali odgovarajuću povjerljivost, cjelovitost i raspoloživost osobnih podataka temeljem procjene rizika obrade podataka provodimo uz odgovarajuće tehničke i organizacijske sigurnosne mjere.

Obrade podataka provodimo u skladu s načelima obrade osobnih podataka i načelima informacijske sigurnosti. Prikupljamo samo one podatke koji su nužni za svrhu obrade i ne čuvamo ih dulje nego što je to potrebno.

Prava ispitanika, ovisno o svrsi i pravnom temelju obrade osobnih podataka, primjenjivim propisima domaćeg i europskog zakonodavstva i drugim okolnostima, omogućuju traženje: • pristupa svojim osobnim podacima, • ispravka svojih osobnih podataka, • brisanje svojih osobnih podataka, • ograničenja obrade svojih osobnih podataka.

Kontakt za zaštitu osobnih podataka

Sukladno važećim zakonskim propisima svaki zahtjev/upit za zaštitu osobnih podataka bit će riješen što je prije moguće, a najkasnije u roku od 30 dana od zaprimanja.

Prilikom kontakta i postavljanja navedenih zahtjeva uložit ćemo razumne napore da potvrdimo Vaš identitet i spriječimo neovlaštenu i nedopuštenu obradu osobnih podataka.

Ova Pravila primjenjuju se od 22.11.2021.

chevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram